I jakten på en lägenhet...

eller ett sånt där jäkla rum med delat kök (som jag kommer åka på tillslut :S) fann jag denna hemska lägenhet: !!!
Visst att mamma tycker jag är kräsen men vem fan vill bo här??? 740 pers har anmält sig som intresserade! 740!!!!!

Tänk om man...

kunde fixa lite med tiden och återuppleva saker som redan hänt.
Visserligen håller jag med min lillasyster i orden "Varför sakna de som varit när man kan längta efter de som komma skall." men jag skulle verkligen ge vad som helst för att spola tillbaka tiden 5 månader.
För nu är det exakt 5 månader sen jag spenderade min första dag i underbara Kuala Lumpur!
Och sen hade man 3 månaders äventyr framför sig!
Usch vad snabbt tiden går, 5 månader sen jag åkte och 2 sen jag kom hem. Sjukt!
3 funderingar angående fotbollsvm:
1. Sportkommentatorerna är störtsköna!
2. Christiano Ronaldo är jävligt överskattad!
3. Elfenbenskusten har snyggast dräkter!
På tal om fotboll så var matchen igår ganska kul att spela. Tyvärr blev de "bara" 1-1 och det var lite surt. Jag gjorde väl ingen kanon insatts men de kan man ju inte räkna med när man varit borta så länge. Idag var träningen riktigt B. Tänk va snabbt de vänder!
Imorgon ska två desperata hemmafruar luncha tillsammans. Det ska bli kul!!!

Parenteser

kan göra livet till ett riktigt helvete. Här försöker man vara lite duktig och läsa sommarmatte. Jag kom till 5:e talet med 24(!!!) parenteser sen sket de sig rejält. Någon smart människa har kommit på att man inte får ha miniräknare och de uppskattas inte! Efter en timmas tänkande har jag kommit fram till en massa olika svar. Men inte de som facit vill ha. Så jävla frustrerande...jag och matte som brukar funka så bra!
Festträningen för flickan som gud glömde, alltså jag, satte igång igår. Jag klarade steg 3/15 om jag får bedöma mig själv. Jag är med andra ord ganska nöjd över min prestation! Näe, men det var kul! Har visserligen en hel del att jobba på men men. Tack för att ni är så underbara och orkar med mig!!!
Imorgon fortsätter livet som hemmafru. Jag ska baka, besöka mina nya vänner på storskogen och Shalom (trevligt, trevligt), åka på invigning i Fliseryd. Usch, va gammal jag är :S
Får inte glömma att det blir match på kvällen! Skönt att de är bortamatch...känner mig inte riktigt i toppform. Men de ska bli skitkul!!!

Åh så finns de dom här negativa jävlarna

Överskottsenerig som aldrig förr.
Panik när de inte finns något att göra.
Känns som mitt rensande börjar gå familjen på nerverna :S
Kan inte sluta leta resor trots att jag inte kan åka nu.
MEN JAG VILL! Mer än allt allt allt annat!
Funderar på om jag ska färga håret mörkt igen eller göra ljusa slingor....
Dagens I-landsproblem kanske. Men den här veckan är det mitt viktigste (och enda) beslut.
Nästan så man känner sig lite patetisk.
Skulle ju inte klaga om kalenderns tomma sidor kunde fyllas lite...
Har funderingar på träningen imorgon.
Men med träningsvärk och smärta i ryggen kan de vara en dum ide...
Att min stora idol är tillbaka i gänget igen gör inte saken bättre.

När katten är borta...

...kommer Emma på träningen. Mmm...eftersom katten är borta även på torsdag är de inte helt omöjligt att jag dyker upp då igen. Jag är nog världens envisaste person. Och de är då fan inte någon fördel. Men har man bestämt sig så har man. Fotbollen kommer nog aldrig få en sådan betydande del i mitt liv igen. Och det känns ju ganska tragiskt...känns ju som man är uppvuxen på fotbollsplanen :S Näe, men snart sadlar jag om och satsar på en riktig materialsport. Åh då slipper jag irritera mig på allt runt omkring. Fan, jag kanske inte är en lagspelare helt enkelt???
Imorgon fortsätter livet som hemmafru. Ska träna, städa, forsöka planera in lite fikor, tvätta bilen (förmodligen inte, finns de något tråkigare???  men men) och göra paj. Blir en liten sväng till Posten också. Köpa den blivande 22-åringen en 30-års present borde jag väl också göra. Guurrrrrrrrkkkkkkaaaaaaaaa!

RSS 2.0