Meet me halfway

Jag önskar att jag hade en liten skyddsängel.
Som vaktar, vakar och hjälper.
När allt känns svårt och jobbigt, när jag inte vet hur jag ska göra för att allt ska bli bra.
Då visar den vägen..säger vad jag ska göra.
Vart är du lille vän? Jag behöver dig.
Nu! 


21/12

 Dåliga dagar avlöser varandra.
Försöker se de positiva men det är inte lätt när personliga misslyckanden blandas med svek och bortglömda känslor. Allt kommer samidigt.
Vem är jag?
Vad vill jag?


23 dagar - är nog det jag behöver.
Komma härifrån.


Posten är kul :D


15 november

Dagen har spenderats i bilen, Lund och på Sturup. Testerna idag var 2 stycken...de ena gick riktigt bra de andra gick mindre bra. Så de är väl bara och invänta brevet med beskedet. Känns som att de är 50/50 att jag går vidare. Jobbigt att vänta men förhoppningsvis tar det bara några dagar.
Bilresan gick fint trots de mindre fina vädret...måste nog säga att vi hade ganska tur med vädret ändå.

Imorgon väntar en ny dag på posten....förhoppningsvis får jag vara med och sortera julkort. Men med tanke på all sjukdom på posten är väl chansen ganska liten...får helt enkelt vänta och se vad jag får göra när jag kommer dit.

Jag börjar fundera på om systemkamernan verkligen är bra för Elsas hälsa... Hon klickar jämt på den och blixten gör mig fulkomligt galen. Ikväll var hon inne och fotade i min garderob!?! Var får hon alla idéer ifrån?

Måste väl erkänna att hon tar en jäkla massa fina bilder också men de är en annan femma.


Ledig dag?

Idag var jag ledig. Hade varit skönt med en lugn och skön dag. Men icke...den har varit fullproppad. Började med att skjutsa mamma till jobbet vid halv åtta, sen skulle Elsa till skolan, lite frukost, försäkrings och boendeletande. Vid tio satte jag igång med att städa mitt ohygieniska, ofräscha rum. Lite lunch och sen in till stan för några ärenden och julklappsletande. Hann även med två timmars fika på Nilssons. Sällskapet var Linda, Lena och Ida. Det var väldigt trevligt. Sen åkte jag till farmor för att få lite hjälp med sticket. Pappa skulle ha skjuts hem och så blev de lite handling på vägen. Hem och vända för att hämta träningskläderna. Nu är jag helt slut.

Skulle ha tvättat bilen och hjälpt Mia med matten också...men de hann jag inte med. Får trycka in de på fredag.
Imorgon blir de heldag på posten...känns nästan som de kommer bli en lugnare dag är idag. Men man vet ju aldrig med Posten...kan lika gärna bli en skitdag imorgon med massa reklam, regn och blä. Men jag håller tummarna. 

Nu är de mysteriet på greveholm.... 

Tillägg

1. Arvidsjaur har 4678 invånare...men i hela kommunen bor de hela 6751 invånare.
2. Pappa har köpt en Spiderman chokladkalender till mig. Jag tycker han är söt <3
3. Årets julkalender är som vanligt ett skämt! Tyvärr. Därför tog jag igår saken i egna händer och investerade i en klassiker från 1996 - Mysteriet på Greveholm. Så nu sitter jag och lillasyster och kollar ett avsnitt varje dag. Mysigt! 
 


ARVIDSJAUR?

Det verkar som det blir en ny tripp till Malmö för lite mer tester. Närmare bestämt den 15 december (mitt i juljobbet). Fick beskedet på posten <3 idag...jag blev jätteglad.
När jag sedan läste att man, färdigutbildad, kan bli placerad precis vart som helst i Sverige blev jag inte lika glad. Visst, är långt kvar till en eventuell plats på skolan men vem fan vill flytta till typ Arvidsjaur?
Börjar bli lite osäker på om jag verkligen vill de här längre.
Tror de skulle vara ett jätteintressant jobb som passar mig, men friheten att kunna bo där jag själv vill väger mest! Måste vara jobbigt att vara så bunden till jobbet...man blir ju inge vidare flexibel precis...
Men jag ska självklart ladda till tusen inför test 2.

Imorgon är de 3 veckor till JUL.
Idag är de 4 veckor till ÖSTERRIKE.
Imorgon är de 6 veckor till ASIEN.


RSS 2.0